Web Analytics Made Easy - Statcounter

روز گذشته خبری در خصوص از بین رفتن ۲۰۰ بچه کوسه در جزیره شیف در شبکه‌های اجتماعی و برخی از رسانه‌های محلی منتشر شد که مدیرکل محیط‌ زیست استان بوشهر این خبر را تایید کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سپاس؛ مدتی است برخی از صیادان برای اینکه بتوانند بیشترین صید را با کمترین نیروی انسانی و هزینه‌های جاری داشته باشند اقدام به صید غیرقانونی به روش ترال می‌کنند که این موضوع موجب از بین رفتن آبزیان و گونه‌های دریایی می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

صید ترال از سوی دستگاه‌های متولی غیرقانونی اعلام‌شده است اما برخی از صیادان و لنج های صیادی همچنان به این روش در حال صید هستند.

روز گذشته خبری در خصوص از بین رفتن 200 بچه کوسه در جزیره شیف در شبکه‌های اجتماعی و برخی از رسانه‌های محلی منتشر شد که در این خصوص گفت‌وگویی با مدیرکل محیط‌ زیست استان بوشهر انجام‌شده است.

با متخلفین برابر قانون برخورد می‌شود

حسین مدیرکل حفاظت محیط‌ زیست استان بوشهر در گفت‌وگو با سپاس بابیان اینکه نظارت‌های مستمر در خصوص آبزیان انجام می‌شود، گفت: استان بوشهر به دلیل مجاورت با خلیج‌فارس بیشترین مرز آبی دارد که در بسیاری از نقاط دارای زیست‌گاه‌های دریایی است که دارای حفاظت است.

مدیرکل محیط‌ زیست استان بوشهر با تائید اینکه تخلف در صید کوسه‌ماهی انجام‌شده است، اظهار کرد: صید کوسه در دریای خلیج‌فارس و دریای عمان ممنوع است و صیادان باید توجه داشته باشند که کوسه نباید به اسکله منتقل شود.

وی ادامه داد: متخلفین صید ممنوع به مراجع قانونی ارجاع داده خواهد شد و برابر قانون با آن‌ها برخورد می‌شود.

دل شب بیان کرد: کوسه‌های دم تیره و شیری رایج‌ترین گونه در کوسه‌ها هستند و به خاطر استفاده از گوشت، دم و باله مورد صید قرار می‌گیرد.

لازم به ذکر است که به گفته برخی از فعالان محیط‌زیست و صیادان بوشهری از بین رفتن این 200 بچه کوسه صید غیرقانونی ترال بوده است.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۲۵۰۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش بینی هواشناسی هرمزگان ۱۶ اردیبهشت

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خلیج فارس، کارشناس هواشناسی هرمزگان گفت: دریا در این مدت نسبتاً مواج است و سرعت باد در تنگه هرمز و بخش‌هایی از خلیج فارس به ۴۰ کیلومتر بر ساعت و ارتفاع امواج دریا به یک و نیم متر می‌رسد.

مجتبی حمزه نژاد توصیه کرد در این مدت شناور‌های سبک، صیادی و تفریحی از رفت و آمد خودداری کنند و تمهیدات لازم برای رفت و آمد ایمن سایر شناور‌ها صورت پذیرد.

بیشتر بخوانید: پیش بینی هواشناسی هرمزگان ۱۵ اردیبهشت

وی افزود: آسمان غالب نقاط استان صاف و در برخی مناطق دریایی و ارتفاعات گاهی گذر ابر پیش بینی می‌شود.

به لحاظ دمایی روز‌های آینده روند افزایشی دمای بیشینه ادامه دارد.

دیگر خبرها

  • تشدید برخورد محیط زیست با سودجویان اراضی ملی
  • معرفی تیم‌های برتر مسابقات هندبال گرامیداشت روز ملی خلیج فارس
  • ببینید | یک باتری می‌تواند جنگل را به آتش بکشد
  • دیوان محاسبات: محیط زیست تکلیف قانونی خود را انجام نداده است
  • دیوان محاسبات: محیط زیست تکلیف قانونی خود را انجام نداده
  • عدم انجام تکالیف قانونی سازمان حفاظت محیط زیست در خصوص ارزش‌گذاری مناطق تحت مدیریتش
  • پیش بینی هواشناسی هرمزگان ۱۶ اردیبهشت
  • حوضه خلیج فارس یکی از آلوده‌ترین پهنه‌های آبی در جهان است/ اولویت دیپلماسی زیست‌محیطی خلیج فارس
  • «جدال خلیج»، خلیجی که همیشه فارس بوده+ فیلم
  • ۲ گروه صیادی و شکارچی غیرمجاز در پلدختر دستگیر شدند